Jo Smet

Psychologie

Jo Smet

Licentiaat in de Psychologie en in de seksuologie , eveneens  lid van de Belgische School voor psychoanalyse (www.bsp-ebp.be).

Gedurende 35 jaar gewerkt als psychotherapeut in het Psycho-Sociaal Centrum van de Mechelsestraat te Leuven voornamelijk met persoonlijkheidsstoornissen. Momenteel ook deeltijds werkzaam in een dokterspraktijk in Mechelen en in een psychotherapiepraktijk in Lint.

Tevens lid van de redactie van het Tijdschrift voor Psychoanalyse (www.tvpa.boomtijdschriften.nl) , bestuurslid van de Stichting Psychoanalyse en Cultuur (www.stichtingpsychoanalyseencultuur.eu)  en voorzitter van het Bibliofiel Genootschap Literarte (www.literarte.be)   .

Enkele publicaties over poëzie en psychotherapie in het Tijdschrift van Psychoanalyse, in Psychoanalytische Perspectieven en een column daarover in Psyche.

Doelgroep:  volwassenen met geschiedenisproblemen, relatieproblemen, ondersteuning bij verlies, psycho-filosofisch bilan, burnout, seksuele identiteitsproblemen…

Vanaf 5 mei maak ik deel uit van de interdisciplinaire groepspraktijk 'Van 't Sestich' te Leuven. U kan afspraken maken via gsm 0499/24 35 41.

Maandag :  14-18u
Vrijdag    :   16-20u

Psychologie

Evelyne Vereecke

Psychologie