Nieuws

Nieuwe teststrategie
Covid

Vanaf 23 november 2020 is de teststrategie gewijzigd en worden terug alle asymptomatische hoogrisicocontacten getest, inclusief mensen die terugkeren uit het buitenland, op dag 7 beginnend de dag na het laatste hoogrisicocontact.

De hoogrisicocontacten moeten niet eerst bij de huisarts langsgaan maar krijgen via de contacttracing een [...]

Lees verder
Testresultaten raadplegen via mijn gezondheid.be
Covid

Testresultaten raadplegen via mijngezondheid.be

MijnGezondheid.be: hoe meld ik me aan? En is dat veilig?  https://youtu.be/bZHPV502udg

COVID-19-testresultaten : waar vind ik die?   Lees verder

Uitbreiding wachtruimte
Covid

Om de winterperiode te overbruggen, hebben we een tent geplaatst voor onze praktijk. Het is een uitbreiding van onze wachtruimte voor die patiënten die buiten wensen te wachten.

Lees verder
Afspraken
Covid

Omdat het belangrijk is de reguliere zorg te scheiden van de COVID zorg, zijn de agenda's van de artsen aangepast. COVID zorg én COVID testen gebeuren door enkele artsen gedurende een avondblok. Alle kabinetten en wachtzalen worden 's nachts degelijk verlucht, gepoetst en ontsmet. Dit schema laat ons toe om de continuïteit en de [...]

Lees verder
Teleconsult
Covid

Om de telefonische belasting in COVID tijden beheersbaar te houden, bieden wij U de mogelijkheid van 'Teleconsult' aan. Dit belmoment dient UITSLUITEND voor medische vragen en NIET voor administratieve vragen. De arts belt U persoonlijk rond het afgesproken uur op.  

Lees verder
18 resultaten: < Vorige 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende >