Nieuws

Stagiair

Van 9/12 tot en met  12/12/2019 zal Mathilde Vangilbergen stage lopen in onze praktijk. Ze is geneeskundestudent in het 2de jaar bachelor.

Indien u de aanwezigheid van de stagiair tijdens uw consultatie storend vindt, mag u dat steeds meedelen aan uw arts.

 

 

 

 

Lees verder
Vertrek Dr Schoffelen - Welkom Dr Van den Bergh

Dr Annick Schoffelen zal op 31 december 2019 onze praktijk verlaten.  Zij gaat een nieuwe uitdaging aan en zal vanaf 2 januari 2020 de medische staf van het UPC Kortenberg vervoegen.  Wij danken haar voor haar inzet en wensen haar veel succes.

Vanaf maandag 6 januari 2020 start Dr Laura Van den Bergh in onze [...]

Lees verder
Openbare werken in de buurt van de praktijk

Vanaf maandag 4 november 2019 starten openbare werken ikv vervanging van de riolering en het vernieuwen van asfalt in de straten rond het Hoornplein. De werken gebeuren in fases en worden volledig beëindigd in april 2020.

Timing : vanaf 04/11/2019 tot begin december 2019 : kruispunt H. Consciencestraat – Van ’t [...]

Lees verder
Kunst in de wachtzaal....

De tentoonstelling in onze wachtzaal is een initiatief van Level 50. Het is de bedoeling om via dit project studenten van de Leuvense kunsthumaniora en jonge, beginnende kunstenaars uit de regio Leuven een extra platform te bieden om hun werken aan een groter publiek te tonen. Door te exposeren in wachtzalen wordt de kunst zelf naar de mensen [...]

Lees verder
Griepvaccinatie

De seizoensgriep (influenza A of B-virus) is een acute luchtwegeninfectie die gekenmerkt wordt door koorts, vermoeidheid, hoofdpijn, keelpijn, hoesten, spier- en gewrichtspijnen. Deze ziekte verspreidt zich jaarlijks opnieuw tijdens de winter- en lentemaanden onder de bevolking.  Het betreft een virale aandoening die, bij ongecompliceerd [...]

Lees verder
19 resultaten: < Vorige 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende >