Karen Routhiaux

Diëtetiek

Karen Routhiaux

Karen Routhiaux

In 2019 studeerde ik af als diëtiste waarna ik geschakeld ben naar de opleiding Biomedische wetenschappen. Aan de hand van mijn brede medische achtergrond wil ik jou begeleiden naar een gezonde relatie tussen jouw lichaam en voeding. Binnen mijn opleiding heb ik ervoor gekozen om mij te specialiseren in voedselallergieën- en intoleranties en maag-darmproblematiek. Je kan ook zeker bij mij terecht voor voedingsadvies bij andere gezondheidsklachten of advies rond gezonde voeding. Ik kijk er alvast enorm naar uit om jou te begeleiden bij het behalen van jouw gezondheidsdoelen!

Opleiding:

Professionele bachelor voedings-en dieetkunde. Master biomedische wetenschappen, keuzerichting voeding/gastro-enterologie in opleiding aan de KU Leuven. Binnen mijn masterthesis doe ik onderzoek naar de invloed van voedingsstoffen bij patiënten met het prikkelbare darmsyndroom en functionele maagklachten.

Specialisatie:

-        Allergieën-en intoleranties

-        Maag-darm problematiek

Contact:

karen.routhiaux@outlook.be

Beschikbaarheid:

Donderdag van 15u tot 19u

 

Annulatievoorwaarden:

Indien je jouw gemaakte afspraak niet kan nakomen is het noodzakelijk om minstens 48u op voorhand te verwittigen. Zo kan ik nog iemand anders verder helpen. Bij niet of laattijdig verwittigen, zal het consult aangerekend worden. Dit wordt individueel bekeken.

Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Bedankt voor uw begrip!

Diëtetiek

Bieke Lowette

Diëtetiek