Afspraken

Alle artsen werken uitsluitend na afspraak. Een afspraak maken kan 'bij voorkeur' online of telefonisch op het nummer

016/ 23.91.45.

De online agenda is zeer gebruiksvriendelijk. Samen met de bevestiging van uw afspraak - via e-mail of sms - krijgt u telkens een login en wachtwoord waarmee u uw afspraak kan verplaatsen of annuleren tot 24 uur voor de gemaakte afspraak. Nadien kan dit telefonisch. Bij het praktisch gebruik van de agenda is het belangrijk de procedure tijdens het maken van een afspraak volledig af te werken, dwz dat u steeds voldoende naar beneden moet scrollen op het scherm. Anders bestaat de kans dat uw afspraak niet geregistreerd wordt. U kan ook via een app op uw smartphone of tablet afspraken maken op onze electronische agenda. De applicatie heet 'sanmax.doctena online agenda ' en vereist eerst registratie van uw profiel.

Sinds kort kunnen enkel patiënten met een medisch dossier bij ons in de praktijk online een afspraak maken. We merken dat dit soms moeilijk verloopt. Indien het toch niet lukt om online een afspraak te maken, neemt u best telefonisch contact met ons op. Gelieve de arts te informeren over de onmogelijkheid tot het maken van een afspraak online. Wij zullen dit probleem vervolgens trachten op te lossen voor de toekomst.

Als u via de online agenda geen afspraken meer vrij vindt, kan u meestal telefonisch nog een afspraak krijgen.

De online agenda is geen communicatiemiddel: we kunnen geen rekening houden met vragen via dit medium. 

De raadpleging op zaterdagochtend wordt bij voorkeur ingezet om acute zaken op te vangen. Daarom wordt deze agenda pas de avond ervoor online opengesteld.

Vertegenwoordigers van medische firma's worden steeds door alle huisartsen samen ontvangen op donderdagmiddag. U kan hiervoor telefonisch contact opnemen met onze praktijkmedewerkers. Dit kan elke werkdag tussen 8 en 12u.

Gelieve uw elektronische identiteitskaart mee te brengen.

Betaling via Bancontact is mogelijk.    

Indien u een gemaakte afspraak niet kan nakomen, gelieve tijdig te annuleren. Op die manier kan uw plaats gereserveerd worden voor een andere patiënt.

Gelieve uw GSM af te zetten tijdens de raadpleging.