Pensionering Dr. Chris Van der Mullen

Na 40 jaar vele watertjes te hebben doorzwommen, laat ik Vantsestich los.  

Van solopraktijk naar opleidingspraktijk naar groepspraktijk naar multidisciplinaire praktijk of het alleen werken versus team werk. Van cure naar care of van acute naar chronische zorg. Van intense verloskundige en pediatrische activiteit naar serene palliatieve begeleiding of in het begin en bij het einde van het leven. Van planbare zorg naar niet planbare zorg of project 1733 dat huisartsen, spoeddiensten en noodcentrales verbindt in het verstrekken van continuïteit van zorg.  

Van papieren dossiers naar stand alone PC, client server, terminal server tot in the cloud en van verbouwing naar verbouwing of het creëren van een aangename efficiënte werkomgeving. Van 24/7 naar een meer aanvaardbare work live balanceMoeilijke wegen leiden vaak naar mooie bestemmingen.   

Alleen ga je sneller maar samen geraak je verder. Daarom gemeende dank aan de steun van onze collega’s en paramedici, aan het zorgzame secretariaat, aan mijn liefdevolle vrouw Ria en toffe zonen Hans en Jan maar vooral aan de vele fijne patiënten die ik met ingetogen empathie mocht begeleiden.  

Loslaten is niet hetzelfde als opgeven, het betekent alleen de controle loslaten en vertrouwen op de kracht van de anderen. Daarom vertrouw ik jullie met een gerust hart toe aan het deskundig team Jong Vantsestich”.  

Genegen groet 

Chris 

Ga terug naar overzicht