Barbara Folens

Loopbaancoach

Barbara Folens

Loopbaan coaching

 

Ben je niet tevreden over je job? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Weet je niet hoe om te gaan met onzekerheid op je werk? Wil je meer inzicht krijgen in je talenten? Wil je werken aan je zelfvertrouwen, het stellen van grenzen, je piekergedrag? Ben je op zoek naar work-life balans, maar weet je niet hoe dit te(rug) te vinden? Heb je last van stressklachten? Ben je momenteel ziek thuis en wil je het werk terug hervatten, maar weet je niet hoe?

Dit zijn allemaal vragen die loopbaan coach Barbara Folens met jou kan opnemen in een loopbaantraject, stress- en burn-out traject of re-integratie traject.

Barbara Folens heeft een universitair diploma Toegepaste Economische Wetenschappen, afstudeerrichting Personeelsbeleid. Zij heeft een certificaat als Associate Certified Coach (Training & Coaching Square) en een certificaat als stress- en burn-out coach (CRS-centrum Nederland). Zij heeft een 15-tal jaren ervaring binnen Human Resources. Zij heeft o.a. expertise opgebouwd in  rekrutering en selectie, talentmanagement, loopbaanbegeleiding, stress- en burn-out begeleiding, re-integratie van langdurig zieken naar de werkvloer en outplacement.

Barbara Folens is erkend loopbaanbegeleider bij de VDAB en werkt onder supervisie van Prof. dr. Elke Van Hoof van Huis van Veerkracht. Hierdoor kan je gebruik maken van de loopbaancheques van de VDAB (mits je voldoet aan een aantal voorwaarden).

Voor een afspraak of meer informatie kan je mailen naar barbarafolens@huisvoorveerkracht.be.